کهن الگو جستجوگر
سرفصل های محتوا :
کهن الگو جستجوگر
پس از مراحل معصوم، یتیم، جنگجو و حامی مرتبه ای به نام کهن الگوی جستجوگر وجود دارد . جستجوگران به طور طبیعی افرادی کنجکاو و دارای جنبه اجتماعی هستند. آنها وقت زیادی را در ذهن خود صرف بررسی ایده ها می کنند. آنها تمایل به مشاهده و تحلیل دارند. سفر درونی با جستجوگر آغاز میشود؛ بخشی از روان که بدنبال چیزی متفاوت است چیزی مثل معنا.
در این سفر ما بر آنیم که منابع درونی و موجود خود را به فعالیت درآوریم . پاسخ به دعوت جستجوگر آغاز حرکتی آگاهانه به سمت مرحله جدیدی از زندگی است که در این حرکت، خودهای گذشته ما می میرد و خودی جدید متولد می شود. قهرمان در این مرحله از سفر قهرمانی می بایست آمادگی لازم را برای مواجهه با مسایل پیش رو کسب کرده باشد. این مرحله از سفر مرحله کشف خود و جهان هستی است . شور و شوق در جان فرد دارای کهن الگوی جستجوگر شعله می کشد و آنچه برای او اهمیت دارد ، رفتن است نه رسیدن!
این سفر میتواند به جهان درون و کشف بخش های ناشناخته از روان خود باشد و یا می تواند مرتبط با کاویدن بخش هایی از جهان بیرون وموقعیت ها و تجاربی باشد که جستجوگر تا بحال آن را تجربه نکرده است او چشم بر امنیت و آرامش خود می بندد و راهی دیاری ناشناخته می گردد دیاری که تابحال مثل آن را تجربه نکرده است دیاری ناشناخته که درآن با چالش ها وموانع زیادی، روبرو خواهد بود.
ویژگی های کهن الگوی جستجوگر
فردی با کهن الگوی جستجوگر دوست دارد چیزهای جدیدی را تجربه کنند و در بند و اسیر نباشد. در حقیقت آنها دوست ندارند در قفس باشند و افراد بسیار مستقلی هستند.
آنها تقریبا به آسانی مفاهیم و الگوهای پیچیده را درک می کنند.
آنها همچنین به عنوان سرگردان، سالک، پیشگام، فردگرا و مسافر شناخته می شوند.
فرد با آرکتایپ جستجوگر باهوش و تحلیلگر است و در رسیدن به اهداف خود با برنامه و استراتژی بوده و هدفمند به راه خود ادامه می دهند.
معمولا برای آزادی ارزش قائل اند و تعارضات را دوست ندارند.
کهن الگو کاوشگر به شما، دیگران و نوع بشر کمک میکند تا خودتان را کشف کنید و استعدادهای خود را آشکار سازید.
یک جستجوگر برای رشد به چهار کهن الگوی قبلی احتیاج دارد و اگر از کهن الگو معصوم، یتیم، جنگجو و حامی عبور نکرده باشد، هنوز آماده جستجوگری نیست.
جستچوگر معمولا تحلیلگر، جاه طلب و پر ماجرا هستند اما ممکن است بی نظم به نظر برسند.
مثال از کهن الگوی جستجوگر:
از مجموعه فیلم های Star Trek ،کاپیتان جیمز T.Kirk مامور این است که به مکان هایی برود که کسی قبلا نرفته. او سریعا به فضا سفر کرده و با افراد جدیدی از سیارات دیگر آشنا میشود. او همیشه در حال پیدا کردن جایی برای کشف چیزهای جدید است. از دیگر نمونه های شخصیت های طبق کهن الگوی جستجوگر میتوان به سیگورنی ویور در فیلم Alien ، هریسون فورد در Raiders of the Lost Ark، لوسی لاولز در در مجموعه تلویزیونی Xena و… اشاره کرد.
مشاغل مناسب کهن الگوی جستجوگر:
همانطور که از اسم کهن الگوی جستجوگر پیداست ، آن ها افرادی کنجکاو هستند که وقت زیادی را برای بررسی ایده میکنند و دوست دارند یافته های خود را با دیگران به اشتراک میگذارند. آن ها از کار کردن در کار تیمی لذت میبرند.
کهن الگوی پیشنهادی : اگر میخواهید اطلاعات بیشتری راجع به کهن الگو حامی داشته باشید کلیک کنید.
رنگ کهن الگوی کاوشگر :
RGB (150,115,77) / #96734D | رنگ خاکی |
RGB (29,92,81) / #1D5C51 | رنگ کله غازی |
RGB (236,140,25) / #EC8C19 | نارنجی روشن |
RGB (170,207,218) / #AACFDA | رنگ آبی آسمانی |
احیای کهنالگوی جستجوگر
زمانی که روح ما محدود به احتمالات است، ما روز مرگی را تجربه میکنیم و این روزمرگی میتواند نیاز ما را برای یک جستجو بیدار کند. اینکه نشانه ی کهن الگوی جستجوگر در ما چگونه است باید بگوییم بسته به استعداد های ذاتی، تیپ شخصیتی ، تجربه های زندگی و … جستجوگر را نسبت به دیگران به شکلی منحصر بفرد تجربه خواهیم کرد. پس این نوع نیاز به جستجوگری در هر کسی متفاوت از دیگری است یکنواختی در هر کجایی که باشد، جستجوگری در آن جا آغاز میشود.
اینکه انگار بر خلاف ظاهر کار ، جیزی سرجایش نیست و جایی از زندگی ما خالی است، جستجوگر توجه ما را دقیقا به همان مختصات از زندگی معطوف میکند. حالا به میزانی که آگاهی ما از بدن و ذهنمان کمتر باشد، جستجوگر بیشتر به روان ما فشار می آورد و در مقابل هر چه خودآگاهی بیشتری داشته باشیم ، زودتر مختصات را پیدا میکنیم.
نتیجه گیری
آرکتایپ کاوشگر یا همان کهن الگوی جستجوگر هر روز در این فکر است که در مسیری باشد که کسی قبلا به آن جا نرفته باشد. او نوآور و بلند پرواز است آن ها در پی پیدا کردن مرزهای جدید هستند و از پیدا کردن چیزهای غیرمنتظره لذت میبرند. افراد با کهن الگوی جستجوگر در زندگی خود با یادگیری از جهان پیرامون خود در تلاش هستند تا به سوالات “چرا من اینجا هستم؟” و “هدف من چیست؟” پاسخ دهند.
دیدگاهتان را بنویسید